1 jaar sporten voor slechts 19,95 per 4 weken!!!

1 jaar sporten voor slechts €19,95 per 4 weken! 

Profiteer van deze tijdelijke actie en sport met hoge korting bij Louiszoon Health Club Amsterdam.

 

Kom sporten bij Louiszoon Health Club Amsterdam en word fitter en gezonder door gewoon lekker te bewegen. Onze sportschool biedt voor ieder wat wils. Of je nu individueel wilt fitnessen of mee wil doen aan de groepslessen, bij Louiszoon Health Club Amsterdam sport je altijd op je eigen niveau onder het toeziend oog van gecertificeerde trainers.

Actie

Word nu lid en maak gebruik van deze leuke actie. Bij het afsluiten van een 1-jarig abonnement betaal je 1 jaar lang slechts € 19,95 per 4 weken! Met dit actieabonnement kun je 7 dagen in de week bij ons sporten. Kom gerust eens langs in onze sportschool(in de Caland Sporthal, 2e verdieping) en maak kennis met ons team. Zij vertellen je graag meer over de inhoud van ons aanbod.

Voordelen

 • Sporten onder toezicht van deskundige begeleiding
 • Gratis trainingsprogramma’s op maat laten maken
 • Sporten in de nieuwste fitnessclub van Amsterdam-West
 • Lekker rustig kunnen sporten, zonder wachtrijen bij apparaten
 • Sporten in een schone en frisse sportschoolVOORWAARDEN

 

 • Deze actie is geldig tot 1 oktober 2020
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • Sporten is alléén mogelijk tijdens onze daluren.
  Maandag t/m Vrijdag 11:00 uur tot 16:00 uur
  Zaterdag en Zondag 11:00 uur tot 14:00 uur
 • Deze actie is alléén geldig bij het afsluiten van een 1-jarig abonnement
 •  Bovengenoemd lidmaatschap geldt alleen bij het afsluiten van een nieuw abonnement of verlengen van een bestaand abonnement en is exclusief groepslessen

 

KRACHTTRAINING

Bij krachttraining traint u de spieren, waardoor ze meer massa krijgen. En vergeet dat u van krachttraining alleen maar breed wordt, want niets is minder waar. Door het goed aanspreken van uw spiermassa schiet uw vetverbranding omhoog. Perfect voor afvallers die meteen strakker in hun vel willen zitten. Dus pak die gewichten!

COMBI CARDIO & KRACHT

Wilt u afvallen, dan is het belangrijk om conditie én kracht te trainen, in combinatie. Bij alleen conditietraining verbrandt uw lichaam calorieën, maar dat stopt vlak na de training. Krachttraining zorgt voor sterkere spieren; een spier is een orgaan dat energie nodig heeft. Met meer spiermassa zult u, ook na de training en zelfs als u slaapt, meer energie verbranden. Daarom adviseren we altijd een combinatie van cardio- en krachttraining.

BALANS DOOR BEWEGING EN BEGELEIDING

Belast je lichaam, waardoor je meer aankunt; daar gaat het bij fitness om. Met een speciaal voor jou gemaakt programma en met de juiste persoonlijke én professionele begeleiding raak je door fitness in balans.

Fitter worden? Probeer het een dagje bij Louiszoon Health Club Amsterdam!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Donderdag
7:00 – 22:00
Vrijdag
7:00 – 21:00
Zaterdag & Zondag
8:00 - 14:00

CONTACT

Sportcentrum Caland (2e verdieping)
Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam

020 775 1942
info@louiszoon.nl