Groepslessen

Energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen?

Start dan met groepslessen van Louiszoon Health Club Amsterdam en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf!

ENERGIEK, MOTIVEREND, RESULTAATGERICHT

Groepslessen van Louiszoon Health Club Amsterdam zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen kunnen 30, 45 of 60 minuten duren. Louiszoon Health Club Amsterdam biedt programma’s aan van o.a. Les Mills. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of dans. Kies 1 of meerdere programma’s, die bij jouw persoonlijke doel passen en plan een vast trainingsmoment in de week.LES AANBOD

Bij Louiszoon Health Club Amsterdam wordt veel aandacht besteedt aan het totale aanbod van groepslessen, waardoor u altijd gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleide groepsles instructeurs en de allernieuwste lessen.

Hieronder een greep uit het lesaanbod bij Louiszoon Health Club Amsterdam:

  • Benen Billen Buik (BBB)
  • Pilates
  • Spinning
  • Zumba
  • Yoga
  • Kickboksen

Fitter worden?

Probeer het een dagje bij Louiszoon Health Club Amsterdam!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Donderdag
7:00 – 22:00
Vrijdag
7:00 – 20:00
Zaterdag & Zondag
8:00 - 14:00

CONTACT

Sportcentrum Caland (2e verdieping)
Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam

020 775 1942
info@louiszoon.nl