Personal Training

De trend van de afgelopen jaren in de fitnesswereld is die van grote moderne centra met veel faciliteiten en enorm veel luxe. Daartegenover staan centra die weinig luxe en faciliteiten aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Volgens de visie van Louiszoon Health Club Amsterdam wordt bij beide concepten te veel aandacht besteed aan randvoorwaarden en wordt er voorbij gegaan aan waar het echt om gaat; persoonlijke en deskundige begeleiding.

Wat is PERSONAL TRAINING bij Louiszoon Health Club Amsterdam?

Personal training bij Louiszoon Health Club Amsterdam is dé manier voor het bereiken van je doelen. Verlies die overtollige kilo’s, kom in die optimale vetverbranding, wordt fitter en blijf fit! Louiszoon Health Club Amsterdam is gericht op jouw individuele doelen. Dit kan het bereiken van je streefgewicht zijn, lekkerder in je vel zitten of bijvoorbeeld fitter worden zijn.
Je krijgt een Personal Trainer die jouw helpt je doelen te behalen. Naast trainingen krijg je ook voedingsadvies en meet- en weegmomenten. Zo bereiken we samen jouw doel!

BEREIK JE DOEL

Wil je net als vele anderen afvallen, spiermassa opbouwen of een ander specifiek doel behalen? Meld je dan nu aan!  Een op maat gemaakt programma waarbij je onder begeleiding werkt aan het behalen van je doelen.Aanmelden PERSONAL TRAINING

Tarieven:

7 + 10 =

Fitter worden?

Probeer het een dagje bij Louiszoon Health Club Amsterdam!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Donderdag
7:00 – 22:00
Vrijdag
7:00 – 20:00
Zaterdag & Zondag
8:00 - 14:00

CONTACT

Sportcentrum Caland (2e verdieping)
Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam

020 775 1942
info@louiszoon.nl